Tuesday, December 21, 2021

Saa naurunalaiseksi ruman kanssa seurustelemisesta

Saa naurunalaiseksi ruman kanssa seurustelemisesta



Pilkata. Aluksi rakastaja voi olla imarreltu. Takaisin tänään. Kokemukseni mukaan jonkun sisäinen kauneus on hänen olemuksensa. Muiden, kuten työtovereiden, ystävien, opettajien ja mentoreiden, tuki on ratkaisevan tärkeää.





He työskentelevät kovemmin tehdäkseen sinuun vaikutuksen



Treffimaailmassa on tietty arvosana saada pilkatuksi ruman kanssa seurustelemisesta jonka olet epäilemättä liiankin tuttu. Kuten kauneuskilpailun tuloskortti, ihmisen houkuttelevuus sijoittuu yhdestä ja yleensä oletetaan, että kauniit amatsonit joukossamme kahdeksan, yhdeksän ja kymmenen vuoden pitäisi vain seurustella toistensa kanssa - kun taas joukon "rumat" ovat kaksikko. , kolmosten ja neljän on pysyttävä omassa Quasimodo-lajissaan. Mutta silloin tällöin pariskunta vetää kytkimen pois päältä saada pilkatuksi ruman kanssa seurustelemisesta geneettinen tasapaino.


Nyt en todellakaan aio asettua samaan leiriin maailman Julia Robertsin ja Padmien kanssa, mutta minäkin olen seurustellut melkoisen osan Salman Rushdien kanssa. Olen toivottanut tervetulleeksi sänkyni miehiä, jotka olivat lyhyitä, lihavia tai joskus kaljuuntuneita, vaikka en ole onneksi mikään niistä.


Huolimatta siitä, että suhteet eivät toimineet pitkällä aikavälillä, ne olivat lopulta yksi palkitsevimmista treffikokemuksista, joita minulla on ollut. Ja minun on sanottava – sillä ON jotain tekemistä heidän ulkonäkönsä kanssa, saada pilkatuksi ruman kanssa seurustelemisesta. Joten jos olet Bo Derek-solid 10, tässä on syitä, miksi sinun pitäisi harkita seurustelua jonkun kanssa, joka on Dudley Moore tai joku, joka on ainakin hieman vähemmän viehättävä kuin sinä. Ei liian kauan sitten, olin treffeillä näyttelijän kanssa, joka tiesi olevansa kuuma AF.


Asiat sujuivat hyvin, mutta en voinut olla huomaamatta joka kerta, kun nainen käveli pöytämme ohi, hänen katseensa etääntyivät keskustelustamme. Hän puhui hyvää peliä – mutta hänen flirttailevat tekstinsä olivat ei-sitovia ja hämmentäviä. Bottom line? Hän ei saanut minua tuntemaan oloni erityiseksi.


Menetin nopeasti kiinnostuksen. Se oli kaukana siitä, kun seurustelin vähemmän houkuttelevan tyypin kanssa, joka oli aina niin innoissaan nähdessään minut. Treffimme – jotka oli aina suunniteltu etukäteen ja joihin ei koskaan sisältynyt myöhäisillan saalispuheluita – olivat jatkuvasti hauskoja ja romanttisia. Keskustelumme olivat helppoja, ja minusta tuntui, että hän oli kiinnostunut kaikesta ja kaikesta, mitä minulla oli sanottavana, vaikka olin runollinen The Bachelorettessa.


Myöhemmin hän kertoi minulle, kuinka paljon hän halusi nähdä minut uudelleen. Ei pelejä, ei arvailuja. Kun se tulee alas, mies, joka on vähemmän houkutteleva kuin hänen kumppaninsa tietää, ettei hän voi tarjota sinulle paljon genetiikassa; Sen sijaan hän vahvistaa emotionaalista tukea, luotettavuutta ja ystävällisyyttä, mitä naiset todella haluavat joka tapauksessa. Satujen ja kyyhkysten mainokset ovat kertoneet meille yhä uudelleen, että sisäinen kauneus on tärkeämpää kuin ulkoinen kauneus, mutta mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa? Omasta kokemuksestani, saada pilkatuksi ruman kanssa seurustelemisesta, jonkun sisäinen kauneus on hänen olemuksensa.


Näin he kantavat itsensä maailmassa. Se on heidän lämpönsä, heidän anteliaisuutensa ja -- mikä tärkeintä -- miltä heistä tuntuu, kun olet heidän lähellään. Kun olin 15, hobittimainen kaveri nimeltä John jahtasi minua hardcorena kesäleirillä. Aluksi olin järkyttynyt hänen ulkonäöstään. Mutta kun opin tuntemaan hänet enemmän, aloin aidosti pitää hänestä.


Hän oli kiltti. Hänellä oli loistava huumorintaju. Ja yhtäkkiä se oli siellä: vedin häneen avuttomasti. Mitä vähemmän tavanomaisesti houkutteleva kaveri on, sitä todennäköisemmin hän kehittää persoonallisuutensa muita alueita ja piirteitä, koska hän ei voi luottaa pelkästään siunattuun ulkonäköönsä. Tästä syystä baarin keskimääräisen näköinen jätkä on luultavasti älykkäämpi, itsevarma ja hauskempi kuin hänen vieressään istuva jätkä.


Ulkonäkö haalistuu, mutta ihmisen olemus pysyy ennallaan. Gavin Rossdale, Jude Law ja Ben Saa naurunalaiseksi ruman kanssa seurustelemisesta kaikilla on kaksi yhteistä asiaa: he ovat perinteisesti komeita, saada pilkatuksi ruman kanssa seurustelemisesta, ja he nai lastensa lastenhoitajat. He pettivät, koska he pystyivät, ja he tiesivät pystyvänsä. Vähemmän houkutteleva kaveri ei sekoita sinua, koska häntä ei vain ole rakennettu sellaiseksi.


Plus, saada pilkatuksi ruman kanssa seurustelemisesta, hän on luultavasti niin onnellinen, että harkitsit edes seurustelua liigastasi, ettei hän koskaan harkitsisi pettämistä. Kun seurustelet epämiellyttävän miehen kanssa, tunnet olosi todennäköisesti turvalliseksi – ja se tarkoittaa, että et koskaan murehdi lastenhoitajasta.


Mitä häneltä puuttuu ulkonäössä, hän kompensoi enemmän kuin sängyssä. Luota minuun. Yksi parhaimmista seksistä, jonka olen koskaan harrastanut, oli keskimääräisen näköisten kavereiden kanssa. Useita asentoja, hyvää suihkuseksiä, koska tiedät, että orgasmista oraalia on harvoin olemassa. Nämä kaverit toivat A-pelinsä joka ikinen kerta. Ehkä he molemmat sattuivat olemaan seksijumalia, mutta on mahdollista, että he työskentelivät, työskentelivät kovasti miellyttääkseen minua, Rihannaa Drakelleen. Se tekee saada pilkatuksi ruman kanssa seurustelemisesta. Jos epämiellyttävä kaveri haluaa pitää sinut tyydyttävänä parisuhteessasi, puhumattakaan siitä, että pidät sinut, se tarkoittaa sitä, että pidät sinut tyydyttävänä makuuhuoneessa.


Hei, me olemme ihmisiä. Joskus seurustelu epämiellyttävän ihmisen kanssa saa sinut ymmärtämään, että kumppani, joka fyysisesti kääntää kampeasi, on sinulle elintärkeää. Tai se saattaa saada sinut ymmärtämään, että tietyt näkökohdat ovat olennaisia, kuten esimerkiksi huumorintaju. Kuten kaikissa treffikokemuksissa, ota se, mikä toimii sinulle, opi siitä ja sovella niitä eteenpäin.


Muista vain: jopa kaikki Botox ja kauneuskirurgia saada pilkatuksi ruman kanssa seurustelemisesta maailma ei estä ulkonäön haalistumista. Jos etsit vakaata, stimuloivaa suhdetta – älyllisesti ja fyysisesti – joka saa sinut tuntemaan olosi ihailluksi ja halutuksi, sinun on oltava valmis ajattelemaan laatikon ulkopuolella. Tai liigasi.


Brianne Hogan on kirjoittaja, joka etsii Kevin Jamesia Leah Reminille. Voit seurata häntä hänen blogissaan tai seurata häntä Instagramissa Facebookissa tai Twitterissä: briannehogan. He työskentelevät kovemmin tehdäkseen sinuun vaikutuksen. Sisäinen kauneus: ei vain saippuamainoksiin.


He luultavasti? ei eksy. Ne auttavat sinua ymmärtämään, mitä haluat suhteelta. Pilkata. Thrillist palvelee. Kirjoita sähköpostiosoitteesi Tilaa.


Rekisteröitymällä hyväksyn ehdot ja tietosuojakäytännön. Linkit sosiaaliseen mediaan.





sinua millä tahansa treffisivustolla



Simonin vieressä olin vielä kauniimpi. Jonkin aikaa suhteemme oli salainen. Vaikka olin laillisesti erossa enkä enää jakanut kotia mieheni kanssa, seurustelu ennen virallista eroa katsottiin aviorikokseksi Tennesseen osavaltiossa. KUULU: Kolmiosainen suhdeteoria, joka muuttaa tapasi ajatella elämästä. Postaus jatkuu alla. Nuo katseet herättivät epäilystä, joka johtaisi siihen, että eroaisin hänestä. Ystävä? Tunsin itseni liian nuoreksi, liian kauniiksi ollakseni sellaisen miehen kanssa, jonka maailma ei katsonut sopivaksi pariksi.


Minua ahdisti myös nalkuttava tunne, jota käytin hänelle välttämään kipua, jonka tiesin tuntevani eroni jälkeen. Ystäväni olivat varoittaneet minua, että minun pitäisi olla sinkku eroni jälkeen. Aina kun puhuin heille ongelmistani Simonin kanssa, he toivat tämän neuvon jälleen lempeästi esille. Kun rakkaudeksi luullut ihastus oli haihtunut, kaikki Simonin tekemät pienet asiat alkoivat ärsyttää minua.


He olivat vastenmielisiä. Ja ilman edes niitä ominaisuuksia, joista voisin pitää kiinni, hän ei ollut enää ollenkaan houkutteleva minulle. Tarvitsin aikaa yksin.


Ehkä joskus tulevaisuudessa, kun saan sen yhteen… mutta vain hän uskoi nuo valheet. Tosiasia oli, että tarvitsin aikaa itselleni, mutta halusin myös koskettaa ja koskettaa hyvännäköisiä miehiä, nuoria miehiä, enkä enää koskaan seurustele jonkun kanssa, jota en pitänyt houkuttelevana.


Nyt kun olen ulkona, pidän äärimmäisen komean poikaystäväni kädestä. Hän on lihaksikas, karu, täyteläiset ruskeat silmät ja hymy, jossa on rakas kuoppa. Ominaisuuskuva on arkistokuva. Tara Blair Ball on muistelmakirjailija ja freelance-kirjailija. Lisää Tarasta löydät hänen verkkosivuiltaan täältä tai Twitteristä: taraincognito. Hyvä, että hän jatkaa eteenpäin. Kenen pitää olla sellaisen miehen kanssa, joka ei välitä terveydestään, ulkonäöstään, kotinsa tilasta tai tavoistaan? Luulen, että hän vältti melko vastenmielistä luotia!


Hän ansaitsee tapaamisen ulkonäössä ja itsehoitoosastolla. Yleensä he tunsivat punastuvan ja toivoivat voivansa kadota.


Lääkärin ja potilaan välisiä suhteita koskevassa tutkimuksessa nöyryytetyt potilaat tunsivat olevansa alttiina tai leimautuneet, vähentyneet, puutteelliset ja huonontuneet. Yleinen reaktio nöyryytykseen on halu piiloutua, vajoaa maahan tai kadota.


Jos sinulle on joskus käynyt näin, tiedät näistä tunteista. Ja saatat vielä joskus miettiä, mitä olisit voinut tehdä sillä hetkellä tai sen jälkeen suojellaksesi itseäsi. Mutta jos saat aivosi taas toimimaan, voit usein löytää tavan vastata. Sinun ei tarvitse pyytää anteeksi, ottaa syyllisyyttä tai tehdä vastahyökkäystä, mikä kaikki voi kostautua tällä hetkellä.


Ensinnäkin, ota ajatuksesi pois itsestäsi ja yritä hiljaa ymmärtää, mikä sai tämän toisen henkilön sanomaan sinulle tämän nöyryyttävän asian. Ota niin kauan kuin tarvitset. Katso henkilöä tarvittaessa suu auki.


He saattavat yrittää nöyryyttää sinua entisestään, mutta tämä reaktio, enemmän kuin mitkään sanat, joita voit keksiä, osoittaa, kuinka hämmästynyt olet siitä, että hän voi käyttäytyä tällä tavalla. Haluan kuulla kritiikkisi.


Sinulla on aina todella hyvä näkemys asioista. Neurotieteilijät kertovat meille, että sinulla on vain noin 20 minuuttia aikaa saada emotionaalinen keskustelu muuttamaan suuntaa; sen jälkeen sinä ja toinen henkilö lukittuu neurologiseen malliin, jolla on mahdollisuus siirtyä vasta eron jälkeen.


Voit sanoa esimerkiksi "en todellakaan ole valmis keskustelemaan tästä kanssasi juuri nyt" tai "Olen pahoillani, että sinusta tuntuu siltä" tai ei mitään. Lähde vain niin nopeasti kuin voit. Kun olet poissa vahingon tieltä, voit miettiä, mitä tapahtuu. Ymmärtäminen ei tarkoita anteeksiantoa tai sääliä toista kohtaan. Se on yksinkertaisesti työkalu, joka auttaa sinua pääsemään pois heidän käytöksensä varjosta.


Toinen mahdollisuus on, että joku on uhannut omaa voimansa tunnetta, ja sen osoittaminen, että hän voi satuttaa toista, on tapa puolustaa voimaaan. Joskus tällä valtapelillä on suora yhteys loukkaantuneeseen, mutta joskus se liittyy enemmän yleiseen voimattomuuden tai impotenssin tunteeseen. Lisäksi, kuten näemme Harvey Weinsteinin tilanteesta ja muista erittäin näkyvistä seksuaalisista hyväksikäyttötapauksista, jos henkilö tekee jotain sinulle, hän on hyvin todennäköisesti tehnyt sen myös muille.


Silti aivan liian monissa vähemmän merkittävissä tapauksissa on vaikea saada selville, että muut ovat tai ovat olleet samassa tilanteessa. Mutta osa siitä, että et ota sitä henkilökohtaisesti, on tietää, että olet uhri, et ongelman syy. Nöyryytys on tutkimuksen mukaan sekoitus vihaa ja häpeää, joten kosto tai kosto voi tuntua hyvältä tavalta saada itsetuntosi takaisin. Mutta taas, vaarana on, että joku, joka nöyryyttää muita saadakseen itsensä voimakkaaksi, kääntyy hyvin todennäköisesti vieläkin ilkeämmäksi ja iskee takaisin.


Kun seurustelet epämiellyttävän miehen kanssa, tunnet olosi todennäköisesti turvalliseksi – ja se tarkoittaa, että et koskaan murehdi lastenhoitajasta. Mitä häneltä puuttuu ulkonäössä, hän kompensoi enemmän kuin sängyssä. Luota minuun. Yksi parhaimmista seksistä, jonka olen koskaan harrastanut, oli keskimääräisen näköisten kavereiden kanssa. Useita asentoja, hyvää suihkuseksiä, koska tiedät, että sitä on harvoin olemassa, tonnia orgasmia oraalia. Nämä kaverit toivat A-pelinsä joka ikinen kerta.


Ehkä he molemmat sattuivat olemaan seksijumalia, mutta on mahdollista, että he työskentelivät, työskentelivät kovasti miellyttääkseen minua, Rihannaa Drakelleen. Se on järkevää. Jos epämiellyttävä kaveri haluaa pitää sinut tyydyttävänä suhteessasi puhumattakaan pitää sinut, piste, se tarkoittaa pitää sinut tyydyttävänä makuuhuoneessa. Hei, me olemme ihmisiä. Joskus seurustelu epämiellyttävän ihmisen kanssa saa sinut ymmärtämään, että kumppani, joka fyysisesti kääntää kampeasi, on sinulle elintärkeää. Tai se saattaa saada sinut ymmärtämään, että tietyt näkökohdat ovat olennaisia, kuten esimerkiksi huumorintaju.


Kuten kaikissa treffikokemuksissa, ota se, mikä toimii sinulle, opi siitä ja sovella niitä eteenpäin. Muista vain: edes kaikki maailman Botox ja kauneusleikkaukset eivät estä ulkonäköä haalistumasta. Jos etsit vakaata, stimuloivaa suhdetta – älyllisesti ja fyysisesti – joka saa sinut tuntemaan olosi ihailluksi ja halutuksi, sinun on oltava valmis ajattelemaan laatikon ulkopuolella. Tai liigasi. Brianne Hogan on kirjoittaja, joka etsii Kevin Jamesia Leah Reminille.


Voit seurata häntä hänen blogissaan tai seurata häntä Instagramissa, Facebookissa tai Twitterissä: briannehogan. He työskentelevät kovemmin tehdäkseen sinuun vaikutuksen. Sisäinen kauneus: ei vain saippuamainoksiin. He luultavasti? ei eksy.

No comments:

Post a Comment